Χαιρετισμός

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου είναι ένα αφιλοκερδές Σωματείο, το οποίο αποτελείται από εθελοντές και δραστηριοποιείται στη Επαρχία μας, από το 1976 και έχει ως έδρα το Δημοτικό Κολυμβητήριο “ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ” . Ο  Όμιλος μας έχει ως απώτερο σκοπό την προώθηση του υγρού στίβου σε μικρά παιδιά στην Επαρχία μας αφήνοντας μακριά από τους πειρασμούς και τους κινδύνους της εποχής μας

Σήμερα ο ΝΟΠ είναι εγγεγραμμένος  σε έξι Ομοσπονδίες και διατηρεί τμήματα αγωνιστικής Κολύμβησης και εκμάθησης , αγωνιστικής Υδατοσφαίρισης και εκμάθησης , αγωνιστικό τμήμα και εκμάθηση Κανόε- Καγιάκ ,τμήμα Ιστιοπλοΐας,  τμήμα Τριάθλου αγωνιστικό και εκμαθήσεις, Κωπηλασίας και Dragon Boat.

Υπό την αιγίδα του Ομίλου στα αγωνιστικά τμήματα  αθλούνται όλο το χρόνο 200 παιδία – αθλητές από την Επαρχία μας, από ηλικίες 8 μέχρι 18 χρονών με σημαντικές επιδόσεις τόσο σε Παγκύπριο όσο και Πανελλήνιο επίπεδο. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο, τα παιδιά που αθλούνται στον Όμιλο ξεπερνούν τα 500, καθώς στα ήδη υπάρχοντα προστίθενται πέραν των 300 παιδιών που επιθυμούν να μάθουν να κολυμπούν, πράγμα που μόνο ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου μπορεί να προσφέρει στα παιδία της Επαρχίας μας.

 

Μέσω της  ιστοσελίδας επιδιώκουμε την αμφίδρομη ενημέρωση από τον Όμιλο προς τους αθλητές, τα μέλη  και  φίλους του, για την προσφορά προς τον Όμιλο, ειδικά φωτογραφικού αλλά και οπουδήποτε άλλου υλικού.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους του Ομίλου που προφέρουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο βοήθεια είτε οικονομική είτε εθελοντική βελτιώνοντας έτσι την δυναμική παρουσία του ΝΟΠ στην Επαρχία μας και στο χώρο του Ναυταθλητισμού.

 

Με εκτίμηση

 

Στέφανος Π. Μανώλη

Πρόεδρος ΝΟΠ